11.5.2019 - Yin Joga XXL

11.5.2019 - Yin Joga XXL

Doprajte si čas len pre seba – nabite sa jedinečným čarom a jemnou silou Yinu, ktoré objavíme a zažijeme v sebe, na spoločnej liečivej ceste k (znovu)objaveniu svojej podstaty, návratu domov hlboko vo vnútri každej z nás.

zistite viac
6.4.2019 - ZHARMONIZUJ SA - YIN JOGA A JAR / ELEMENT DREVO

6.4.2019 - ZHARMONIZUJ SA - YIN JOGA A JAR / ELEMENT DREVO

Pozývame vás na 1. workshop zo série 5 harmonizačných workshopov - podla 5 elementov, kde sa tentokrát venujeme elementu Drevo / Jari v nás. Podporíme aktuálne pečeň a žlčník - pocítite zvýšenie vitality, zlepší sa vám flexibilita tela a mysle, odídete s lepšou náladou alebo minimálne pokojnou mysľou, zrelaxovaní a zregenerovaní. Čaká na nás detox, výživa, liečenie, spriechodňovanie tokov energie, sebapoznávanie na úrovni tela i duše podľa starých jogínskych a taoistických učení - a vo výsledku rovnováha všetkých našich častí :) Darujte sebe či blízkym darček pre seba - čas pre seba, kde sa nabijete jedinečným čarom a jemnou silou Yin energie.

zistite viac
3.4.2019 - KURZ PILATES PRE ZAČIATOČNÍKOV

3.4.2019 - KURZ PILATES PRE ZAČIATOČNÍKOV

Kurz Pilates je venovaný úplným začiatočníkom. BENEFITOM LEKCIÍ PILATES JE CVIČENIE V MALEJ SKUPINKE MAX. DO 8 ĽUDÍ. Lektorka dbá na individuálny prístup k cvičiacim počas celej lekcie. Metódu PILATES môže bez obmedzenia cvičiť každý. Je dôležitou súčasťou prípravy športovcov, je vhodný ako pre zdravých ľudí, tak aj pre ľudí so zdravotným postihnutím alebo pre pacientov po úrazoch. Je vhodný pre ľudí v každom veku! Hodina priebeha plynulo a trvá 60 minút. Odborníci odporúčajú cvičiť minimálne 2x v týždni. Pri pravidelnom cvičení sa spávne držanie tela ako aj správne zaobchádzanie so svojím telom, stávajú bežnou súčasťou nášho života.

zistite viac
UNIKÁTNY JOGA WORKSHOP S HUDSON LEICK

UNIKÁTNY JOGA WORKSHOP S HUDSON LEICK

Naučte sa správne pracovať so svojím telom i duchom, a prepojiť tak vašu fyzickú a psychickú stránku. Dych bude vašim sprievodcom počas celej lekcie, vďaka nemu sa vaše telo začne viac otvárať v jednotlivých pozíciách. Skúste na chvíľu opustiť stres každodenního života. Cieľom workshopu je byť nielen flexibilnejší a fyzicky silnejší, ale dostať zo seba hlboko zakorenený stres a emócie.

zistite viac
Doterra - Jarná Detoxikácia - seminár

Doterra - Jarná Detoxikácia - seminár

Milí priatelia, opäť sa spolu stretneme na milom posedení v našich priestoroch, tentokrát na tému "JARNÁ DETOXIKÁCIA". Obsahom tohto seminára bude: Čo je to detoxikácia? Prečo ju „človek dneška“ potrebuje? Čo sú toxíny? Kde v ľudskom tele sa usádzajú? Návrhy prírodných riešení?

zistite viac
9.2.2019 - Relaxácia - Spievajúce misky a gongy s Katkou Elekovou

9.2.2019 - Relaxácia - Spievajúce misky a gongy s Katkou Elekovou

"Tibeťania tvrdia, že vo zvuku spievajúcich mís znejú zákony vesmíru. Príďte objaviť nielen tie vesmírne, ale aj tie svoje zákony, svoje vlastné ja. Pozitívna rezonancia a vibrácia, ktorá je citeľná, zharmonizuje vystresované telo a dušu, myseľ privedie opäť k pokoju. Rada sa s Vami o tie zvuky podelím. Katka. :)"

zistite viac
Doterra - Posilnenie imunity prírodnou cestou - seminár

Doterra - Posilnenie imunity prírodnou cestou - seminár

Aj v tomto zimnom období sme všetci náchylnejší na rôzne ochorenia, chrípky, soplíky, angíny, trápia nás bolesti hrdla, hlavy, bývame veľmi unavení.. Pozývame Vás na voňavé stretnutie, kde zistíte, ako takýmto stavom predísť a tiež ako ich riešiť, pokiaľ ochoriete. Budeme sa rozprávať o imunite, ako ju podporiť a posilniť výhradne prírodnými, bezpečnými a prírodnými prostriedkami. Rozprávaním Vás bude sprevádzať Adriana Šéry Durbáková, Healthy Lifestyle konzultant doTERRA.

zistite viac
Surya Namaskar Workshop

Surya Namaskar Workshop

Surya Namaskar je najstaršou zostavou v joge, ktorá sa praktikuje dodnes. Hovorí sa, že pomocou Pozdravu slnku môžu ľudia dosiahnuť šťastie, radosť a spokojnosť a nepodľahnúť starobe. Slnko je darcom tepla, svetla, životnej energie, optimizmu a života na Zemi. Každým pozdravom slnku mu vzdávame hold a úctu, vzdávame mu obdiv.

zistite viac
SPIEVAJÚCE MISKY A GONGY v Yoga Rituals

SPIEVAJÚCE MISKY A GONGY v Yoga Rituals

Radi by sme Vám dali do pozornosti novú lekciu v našom rozvrhu a to veľmi príjemný a relaxačný SOUND HEALING pod vedením Katky Elekovej. Sound Healing alebo tiež terapia zvukom za pomoci spievajúcich misiek a gongov je metóda, ktorú od pradávna používali východné kultúry na liečenie. Dnes je uznávanou terapiou aj v západnom svete medicíny. Tibeťania tvrdia, že vo zvuku spievajúcich mís znejú zákony vesmíru. Príďte objaviť nielen tie vesmírne, ale aj tie svoje zákony, svoje vlastné ja. Pozitívna rezonancia a vibrácia, ktorá je citeľná, zharmonizuje vystresované telo a dušu, myseľ privedie opäť k pokoju. O tieto zvuky sa s Vami rada podelí naša príjemná Katka. :-)

zistite viac