11.10.2019 - Tradičná Tantra Joga

11.10.2019 - Tradičná Tantra Joga

TRADIČNÁ TANTRA JOGA - brána do sveta práce s telom a jeho energiou.

Miesto konania: Yoga Rituals Modra Termín: 11.10.2019 , 18:30 - 20:30 h. (2 h) Cena - 12 €

TRADIČNÁ TANTRA JOGA prináša mnoho benefitov pre súčasný "rýchly" život, ktorý žijeme. Učí nás, ako sa uvoľňovať, dýchať a pracovať so svojou vlastnou životnou energiou a kultivovať ju tak, aby nám slúžila a obohacovala náš život. Zostava TriDosha balancing je premyslený systém práce s hormonálnym systémom nášho tela. Odburáva stres a uvoľňuje napätie v tele. Tento systém prináša hlboké sebaliečenie, sebareflexiu a sebauzdravovanie. Vnáša do života kvality, o ktorých sme ani netušili, že ich máme. Prináša, ponor, nadhľad, ale aj ukotvenie.

Na pravidelných lekciách máte možnosť spoznať prastarý spôsob práce s telom a jeho energiou, ktorý vychádza zo systém KAULA ( kašmírsky šivaizmus ). V tejto joge sa do asán uvoľňujeme a láskyplne posúvame svoje limity tela. Dokonalosť „ urobenej“ asány nie je v jej dokonalom prevedení, ale v dokonalom uvoľnení sa do nej. Necháme sa kultivovať asánou, nie opačne. 2 hodiny uceleného systému a zostavy asán v kombinácii s dychovými a relaxačnými technikami prinášajú iný pohľad na jogu a prácu s telom. V záverečnej relaxácii sa necháte uniesť nádhernou hudbou a vydymovadlami.

Vhodné pre MUŽOV aj ŽENY, začiatočníkov aj skúsených jogínov.

Čo si so sebou priniesť : šatku na predĺženie rúk ( jogamatky a deky sú k dispozícii)

Lektorka : Vladislava Lukáčová Tradičnú tantra jogu som spoznala v SHRI KALI AŠRAME v Južnej Indii v roku 2013 a odvtedy som ju zaradila do svojej pravidelnej jogovej praxe. Bola som vtedy na životnej križovatke a práve tento systém mi pomohl celú životnú situáciu nielen ustáť, ale aj zmeniť prístup k sebe, k okoliu, k svojmu telu a k životu. Táto joga mi priniesla do života kvality ako schopnosť sa uvoľniť, plynúť, správne dýchať a zvýšila sa mi flexibilita tela. Po ťažkom úraze ruky, ktorý mi zanechal zníženú schopnosť ju ohýbať mi joga pomohla ruku „spojazdniť“ do maximálnej možnej miery a dnes funguje skoro neobmedzene. Vediem pravidelné lekcie tradičnej tantra jogy v Bratislave a Devínskej Novej Vsi, organizujem každoročne jogové retreaty v Južnej Indii a Bosne a jogové víkendové pobyty kombinované s vedomým dotykom a masážnymi technikam. Som zakladateľkou komunity Tradičnej tantra jogy na Slovensku a vytváram spolupráce s inými lektormi a kolegami zo SR aj zo zahraničia. Okrem toho vediem ženské podporné skupiny zamerané na prácu s posvätnou sexualitou a vediem ženské rituály. Viac o mojej práci sa môžete dozvedieť na stránke www.sebavedomazena.sk