25.5.2019 - HATHA JOGA spojená so ZVUKOTERAPIOU

25.5.2019 - HATHA JOGA spojená so ZVUKOTERAPIOU

Srdečne Vás pozývame na hodinu hatha yogy spojenú so zvukoterapiou s tibetskými miskami. Hodina vhodná pre začiatočníkov a mierne pokročilých. Jemná zmes fyzických cvičení, dýchacích techník a meditácie. Naučíme sa tu správne dýchať, získame psychickú a fyzickú silu, vyformujeme postavu a zharmonizujeme telo aj myseľ a to najdôležitejšie nájdeme cestu k sebe. V mentálnej rovine sa ukľudníme a vyrovnáme a vo fyzickej rovine získame pružné svaly, pohyblivé kĺby, vitalitu a zvýšime si kondíciu. Očistíme si telo a tým aj myseľ prostredníctvom asán /pozície/, mudier /symbolické gestá/, pránajámy /kontrola dychu a kriji /očistné techniky/. Cvičenie vám dodá energiu, vnútorný pokoj a rovnováhu.

Po hodine Hatha Yogy je čas na meditáciu pomocou tibetských misiek - ZVUKOTERAPIU. Pri liečenií zvukoterapiou sa používajú hudobné a rituálne nástroje, ktoré sú známe tisícky rokov a ktoré pochádzajú z Indie, Nepálu a Tibetu. Pomocou nich sa dajú liečiť orgány, svaly, údajne majú výborný vplyv na liečbu rakoviny, pretože ich vibrácie sú až na bunkovej úrovni alebo pomáhajú pri chorobách spôsobených stresom ako napríklad cukrovka a podobne. Samozrejme je to výborný nástroj pri meditáciach, očistách, odblokoch a rituáloch.

Hodina bude vedená Majkom Blažkovičom, lektorom Hatha Jogy, ktorého poznáte s našich workshopov Zvukoterapia so spievajúcimi miskami ako aj Čakrová meditácia so spievajúcimi miskami.

Na hodinu je potrebná registrácia cez náš rezervačný systém https://rezervacie.yogarituals.sk/ - udalosť nájdete v systéme dňa 25.5.2019. Záväznú rezerváciu miesta Vám potvrdíme ihneď po pripísaní úhrady na našom účte.

Cena za lekciu so zvukoterapiou je 15 € / 2 hodiny. Platba na účet: SK94 0900 0000 0051 1417 3252, najneskôr 2 pracovné dni pred začiatkom seminára, prijatá platba na náš účet. Do poznámky uveďte svoje meno a priezvisko aby sme platbu vedeli priradiť.

Možnosť zúčastniť sa len samotnej ZVUKOTERAPIE - cena 8 €.

Minimálny počet účastníkov je 5. Maximálny počet účastníkov je 18.