9.11.2019 - Workshop - Sound healing /zvukoterapia s tibetskými miskami

9.11.2019 - Workshop - Sound healing /zvukoterapia s tibetskými miskami

Srdečne Vás pozývame na workshop venovaný tibetským spievajúcim miskám, ako správne pracovať s tibetskými miskami, ako si čistiť čakry s miskami a mnoho iného. Workshop bude rozdelený na dve časti.

V prvej časti sa budeme venovať tibetkým miskám a tomu ako misky napomáhajú pri disharmónii, alebo pri zablokovaných čakrách, ako dokážu zbaviť človeka chronických bolestí, migrény, nespavosti a pod. Vyskúšate si prácu s miskami, samomasáž na tele a rôzne iné techniky. Ak máte vlastnú misku prineste si ju. Ak vlastnú misku nemáte na workshope si budete môcť kúpiť ručne tepanú misku priamo z Nepálu.

Druhá časť workshopu bude venovaná samotnej zvukoterapii/sound healingu so spievajúcimi miskami. Spievajúce misky sú jedinečné tým, že každá miska má vlastnú vibráciu a frekvenciu, ktoré prislúchajú k jednotlivým čakrám. Všetko sa to deje na úrovni alpha a theta hladiny, ktoré majú pre telo a myseľ priam až zázračné účinky. Workshop je určený pre každého bez rozdielu veku či zdravotného stavu. Ak má niekto v tele "tromb" - krvná zrazenina, alebo trpí trombózou, prosím o konzultáciu so mnou pred workshopom. V deň workshopu pite dostatočné množstvo tekutín.

KEDY: V sobotu 9.11.2019

ČAS: 17:00 - 19:30

CENA: 20 € platba na mieste

KDE: Yoga Rituals, Modra

REGISTRÁCIA: Na hodinu je potrebná registrácia cez náš rezervačný systém https://rezervacie.yogarituals.sk/ - udalosť nájdete v systéme.

Minimálny počet účastníkov je 5. Maximálny počet účastníkov je 17-20.

PRINESTE SI: pohodlné oblečenie, teplé ponožky, teplú deku na zakrytie (deky sú aj v štúdiu, kebyže preferujete vlastnú:) , vankúšik pod hlavu (tiež k dispozícii v štúdiu), fľašu s vodou

Tešíme sa na vás! :)