Nový Kurz Gravid Jogy od 29.11.2018

Nový Kurz Gravid Jogy od 29.11.2018

Milé budúce mamičky :-)

Gravid Joga je výborné cvičenie pre budúce mamičky a je všeobecne odporúčané aj gynekológmi. Cieľom nášho kurzu bude naučiť sa správne dýchať ako aj potrénovať svoju koncentráciu. Spolu v príjemnom kruhu budúcich mamičiek sa udržíme fit až do pôrodu, budeme sa stále cítiť skvelo, vo výbornej kondícii či už fyzicky alebo psychicky. A popritom nadviažeme aj nové známosti, priateľstvá, poklebetíme ale si aj vymeníme navzájom skúsenosti. Cvičenie bude vedené našou nesmierne príjemnou lektorkou Luckou Schultzovou a bude prispôsobené tak, aby ste ho zvládli v ktoromkoľvek mesiaci tehotenstva. Prvé 3 mesiace tehotenstva sa cvičenie nedoporučuje. Odporúča sa s cvičením začať približne v 15 týždni tehotenstva. Ide o kurzový program, ktorý bude trvať 6 týždňov (1 lekcia v týždni), ktorý sa však bude predlžovať po jeho ukončení. Cena kurzu je 45 € (6 týždňov). Avšak ponúkame aj možnosť jednorázového vstup v cene 8 € / 1 lekcia. Počas kurzu je možné nahradiť si max. 2 vymeškané lekcie na ďalšom otvorenom kurze Gravid jogy.

Na kurz je potrebná registrácia cez náš rezervačný systém https://rezervacie.yogarituals.sk/ - udalosť nájdete v systéme dňa 29.11.2018. Záväznú rezerváciu miesta Vám potvrdíme ihneď po pripísaní úhrady na našom účte.

Cena za kurz je 45 € / 60 minútové lekcie. Platba na účet: SK94 0900 0000 0051 1417 3252, najneskôr 3 pracovné dni pred začiatkom kurzu. Prípadne platba v hotovosti priamo v štúdiu - jednorázový vstup 8 €. Do poznámky uveďte svoje meno a priezvisko názov kurzu "Gravid Joga" aby sme platbu vedeli priradiť.

Minimálny počet účastníkov je 5. Maximálny počet účastníkov je 10-15.

Veľmi sa na vás tešíme namaste.