Surya Namaskar Workshop

Surya Namaskar Workshop

Tešíme sa, že Vám môžeme predstaviť náš nový workshop SURYA NAMASKAR (Pozdrav slnku) s novou zatiaľ čiastočne hosťujúcou lektorkou Ajkou Šarvajcovou.

Povedzme si niečo o tomto workshope:

Surya Namaskar je najstaršou zostavou v joge, ktorá sa praktikuje dodnes. Hovorí sa, že pomocou Pozdravu slnku môžu ľudia dosiahnuť šťastie, radosť a spokojnosť a nepodľahnúť starobe. Slnko je darcom tepla, svetla, životnej energie, optimizmu a života na Zemi. Každým pozdravom slnku mu vzdávame hold a úctu, vzdávame mu obdiv.

Pozdravom slnku zahrievame telo a pripravujeme ho na vykonávanie obtiažnejších a náročnejších pozícií. Zostavou nielen naštartujeme svoj deň, ale pocítime aj jeho blahodárne účinky. Benefity, ktoré prináša oceníme pri pravidelnom praktikovaní napríklad každé ráno 10 - 15 minút. Posilníme nielen svaly brucha a zadku, ale prospejeme aj našim kĺbom, šlachám a väzivám. Podporíme lepšie držanie tela, získanie flexibility, sily, prekrvenie tela a pokožky, naštartujeme úbytok telesnej váhy a tuku. Pozitívny účinok má na našu nervovú sústavu, tráviaci trakt a dokáže pomôcť pri menštruačných problémoch, nespavosti a ťažkostiach s chrbticou. Zlepšuje činnosť dýchacieho systému, zvyšuje silu a vytrvalosť.

Čo nás spolu na workshope čaká?

  • povieme si niečo o histórii a duchovnom význame
  • ukážeme si rozdiely medzi niektorými pozdravmi slnku v rôznych druhoch jogy
  • naučíme sa zostavu SURYA NAMASKAR A a B
  • naučíme sa vykonávať pozície správne, plynule so zapojeným dychom
  • spomenieme jednotlivé energetické centrá - čakry, ktoré sú pozdravom stimulované
  • odmeníme sa záverečnou relaxáciou

Tento workshop je vhodný pre všetkých, ktorý sa joge venujú alebo chcú len začať. Pozdrav slnku je najlepším začiatkom dňa.

Miesto konania: Yoga Rituals Modra Termín: 22.2.2019 (Piatok) od 17.00 do 20.00 hod. Cena: 30 € / 3 hodiny Minimálna kapacita: 5 prihlásených Maximálna kapacita: 18 prihlásených

Rezervujte si svoje miesto na workshope cez našu webovú stránku: https://rezervacie.yogarituals.sk/