UNIKÁTNY JOGA WORKSHOP S HUDSON LEICK

UNIKÁTNY JOGA WORKSHOP S HUDSON LEICK

UNIKÁTNY JOGA WORKSHOP S HUDSON LEICK

Naučte sa správne pracovať so svojím telom i duchom, a prepojiť tak vašu fyzickú a psychickú stránku. Dych bude vašim sprievodcom počas celej lekcie, vďaka nemu sa vaše telo začne viac otvárať v jednotlivých pozíciách. Skúste na chvíľu opustiť stres každodenního života. Cieľom workshopu je byť nielen flexibilnejší a fyzicky silnejší, ale dostať zo seba hlboko zakorenený stres a emócie.

„Pre mňa je zážitok sledovať niekoho, kto je ochotný prekročiť svoju komfortnú zónu. Rozhodnúť sa skúsiť jogu, vstúpiť do miestnosti a hlboko dýchať, možno vôbec poprvýkrát vo svojom živote. A začať sa hýbať… Viem, že joga funguje. Naučila ma mať sa rada. A chcela by som, aby ste to dokázali aj vy,“ odkazuje Hudson.

Hudson Leick sa venuje joge od roku 1993 a od roku 1997 ju vyučuje po celom svete. Špecializuje sa na Hatha, Kundalini a Ashtanga jogu a ich kombináciu. Svoje skúsenosti prehlbuje v Indii, kam pravideľne cestuje do ašramu za indickou duchovnú učitelku Ammu, a jej učiteľmi jogy boli mj. Max Strom, Bryan Kest, Steve Ross alebo Ana Forrest.

Workshop bude prekladaný do češtiny a nie je obmedzený vekom ani váhou. Všetci ste srdečne vítaní.Na workshop sa registrujte cez náš rezervačný systém https://rezervacie.yogarituals.sk/ - udalosť nájdete v systéme dňa 22.3.2019. Záväznú rezerváciu miesta Vám potvrdíme ihneď po pripísaní úhrady na našom účte.

Cena za workshop je 35 € / 2,5 hodiny. Platba na účet: SK94 0900 0000 0051 1417 3252, najneskôr do 19.3.2019 (utorok). Do poznámky uveďte svoje meno a priezvisko, názov workshopu, aby sme platbu vedeli priradiť.

Minimálny počet účastníkov je 6. Maximálny počet účastníkov je 15.