Workshop - Zvukoterapia s tibetskými spievajúcimi miskami 13.10.2018

Workshop - Zvukoterapia s tibetskými spievajúcimi miskami 13.10.2018

Milí naši jogoví priatelia,

srdečne vás pozývame na u nás už druhý workshop venovaný tibetským miskám a ďalším nástrojom pochádzajúcich z oblasti Nepálu, Tibetu a Indie.

Workshop bude vedený Majom Blažkovičom, čomu sa opäť mimoriadne tešíme. :-)

V prvej časti sa dozviete o histórii tibetských mís, spôsob výroby, využitie pri liečení a ďalšie zaujímavé veci. Ukážeme si a vyskúšate si aj samomasáž miskami, ktorú si môžete urobiť aj sami doma. V druhej časti workshopu vám spravím zvukoterapiu kde sa v šavasane (jogová pozícia "mŕtvoly") naladíte na vysoké vibrácie týchto úžasných nástrojov a masáž miskami, ktorá zharmonizuje každú bunku vo vašom tele. Liečenie zvukoterapiou prináša uvoľnenie a relaxáciu (uvoľňuje svalové a energetické bloky), odbúrava stres, pozitívne ovplyvňuje činnosť mozgu - synchronizuje mozgové vlny a hemisféry a navodzuje kľud, dobíja telo energiou, upravuje krvný tlak a harmonizuje psychiku. Pomocou nich sa dajú liečiť orgány, svaly a pomáhajú pri chorobách spôsobené stresom. Pri zvukoterapii sa využívajú hudobné a rituálne nástroje, ktoré sú známe tisícky rokov, napríklad malá činelka Sheng, tibetský gong a tibetské misky, slúžiace na ozdravovanie tela a harmonizáciu mysle.

Na workshop je potrebná registrácia cez náš rezervačný systém https://rezervacie.yogarituals.sk/ - udalosť nájdete v systéme dňa 13.10.2018. Záväznú rezerváciu miesta Vám potvrdíme ihneď po pripísaní úhrady na našom účte. Cena za workshop je 15 € / 2 hodiny. Platba na účet: SK94 0900 0000 0051 1417 3252, najneskôr 2 pracovné dni pred začiatkom seminára. Do poznámky uveďte svoje meno a priezvisko + názov workshopu, aby sme platbu vedeli priradiť.

Minimálny počet účastníkov je 5. Maximálny počet účastníkov je 18-20.

Veľmi sa na vás tešíme namaste.